Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Het is een blog waar ik het wel en wee in mijn directe omgeving beschrijf.
Het is dan ook vooral bedoeld voor familie en vrienden.
Wel staan er aan de rechterkant links naar mijn kaartenblog en PSP blog.


24.1.07

24 januari 2007

Alles gaat hier prima. Ons weekendje Sauerland zit er weer op, maar is toch wat anders gelopen dan gepland. Dat er geen sneeuw lag, wisten we al (op de dag van vertrek had het 's nachts wat gesneeuwd). Toen we vertrokken had Kjeld griep en hij heeft ons waarschijnlijk allemaal aangestoken, want elke dag lag er wel iemand van ons rillerig, misselijk, kortom ziek op bed. We hebben dus minder gedaan dan we van plan waren, jammer, maar niks aan te doen. We hebben wel met elkaar gepooled, gegourmet, uit eten geweest, spelletjes gedaan en er verder het beste van gemaakt.

Gisteren is Johan weer voor het eerst naar zijn werk geweest en dat beviel hem best goed. Hij is vooral met computerwerk bezig en mag zelf zijn werktijden bepalen (hij kreeg het advies om met twee uurtjes te beginnen). Hij heeft gisteren van acht tot half vijf gewerkt en ook nu is hij naar het werk. Het gaat dus allemaal goed. Wel zit hij een beetje aan te hikken tegen de chemo, hij heeft geen idee wat hem staat te wachten, wordt hij er beroerd van of valt het allemaal mee. We moeten het afwachten. Tot zover weer even wat nieuws.

18.1.07

18 januari 2007

Het gaat goed ! Johan gaat met sprongen vooruit, hij eet weer uitstekend en ook verder gaat het steeds beter. De chemo is één week verschoven en begint nu op 5 en 6 februari, waar bij hij steeds twee nachten in het ziekenhuis blijft.
Morgen gaan we even lekker een weekend naar Sauerland met de kinderen, dan kunnen we even bijtanken en ontspannen. Jullie horen weer van me!

Liefs, Henny