Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Het is een blog waar ik het wel en wee in mijn directe omgeving beschrijf.
Het is dan ook vooral bedoeld voor familie en vrienden.
Wel staan er aan de rechterkant links naar mijn kaartenblog en PSP blog.


22.3.07

22-03-2007

Even weer een krabbeltje neerzetten voordat ik zometeen mijn moeder weer gezelschap ga houden voor de rest van de dag.Het was een vrij normale week, waarin ik leuke , maar ook noodzakelijke dingen heb gedaan. Zo hebben we afgelopen weekend de tuin een opknapbeurt gegeven en o wonder…onder de zacht groene aanslag op het terras, kwamen de frisse grijs-blauwe steentjes weer tevoorschijn, nadat we hem met de hogedrukspuit hadden bewerkt. Even wat zand bijgestrooid, dat was er voor een deel samen met het mos natuurlijk gedeeltelijk tussen weggespoten.Hij ligt er nu weer goed bij. Maandag komen ze het zonnenscherm plaatsen en zijn wij helemaal klaar voor het mooie weer. Behalve werk en huishouden heb ik ook weer een aantal kaarten gemaakt en de belastingformulieren ingevuld. Best een productief weekje. Maandag t/m woensdag was Johan in het ziekenhuis voor zijn vierde kuur en het gaat nog steeds goed.We zijn al op een derde, nog maar acht keer.! Hier laat ik het bij voor vandaag.

14.3.07

14-03-2007

Maar weer eens wat van me laten horen. Alles loopt prima hier, ook met Johan gaat het allemaal uitstekend tot nu toe. Maandag gaat hij weer voor de vierde chemo en daarna is het nog maar acht keer.
Vandaag een lekker relaxed dagje, een beetje opruimen in huis (met de nadruk op een beetje),enkele kaartjes zitten maken en in de tuin gewerkt, zodat hij er fatsoenlijk uitziet wanneer we weer heerlijk buiten kunnen zitten. Daar kan ik alweer naar uitkijken. Verder geen spectaculaire zaken de afgelopen dagen.

2.3.07

02-03-2007

Er zijn de afgelopen twee weken geen enerverende dingen gebeurd. Alles gaat zijn gangetje.Vorige week zaterdag een afscheidsfeestje gehad van Marga en Gijs. Die zijn nu definitief met prepensioen en vertrekken in april naar Kreta voor onbepaalde tijd. Hoop dat ze het daar naar hun zin zullen hebben.
Maandag moet Johan alweer voor de derde keer naar het ziekenhuis voor de chemo. Hij reageert er goed op en heeft weinig bijverschijnselen, dus dat hopen we zo te houden. Verder zijn er geen bijzondere nieuwtjes.