Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Het is een blog waar ik het wel en wee in mijn directe omgeving beschrijf.
Het is dan ook vooral bedoeld voor familie en vrienden.
Wel staan er aan de rechterkant links naar mijn kaartenblog en PSP blog.


27.4.07

27-04-2007

De hoogste tijd om weer eens wat van me te laten horen. Er gebeuren hier geen spectaculaire dingen, hoewel…ik probeer niet meer te roken (vandaag al 12 dagen) en dat valt helemaal niet mee. Ik word er onrustig van, loop steeds wat te zoeken om te doen, maar ben tegelijkertijd totaal niet meer gexefnspireerd. Kruip al om half elf in m’n bed, terwijl ik voorheen gruwelijk zat te genieten achter m’n p.c.tje tot zo’n half twee ‘s nachts. Afijn, hopelijk komt dat weer terug. Het is zalig weer, maar zelfs daar kan ik niet volop van genieten. Normaal gesproken zouden we gisteren naar Kreta zijn vertrokken, helaas zit dat er dit voorjaar niet in met Johan’s chemokuren. Mis het wel, was altijd zo’n heerlijke break naar de zomer toe. Maar ja, Johan’s gezondheid is nu belangrijker. Zo, nu heb ik wel weer even genoeg gemopperd.
Heb de komende week vakantie dus moet ik maar wat leuke dingen verzinnen. Iemand een idee?? Nou jullie weten weer even hoe het hier gaat.

16.4.07

16-04-2007

Het lijkt wel hoogzomer, we moeten er maar van genieten, kan zo weer voorbij zijn.
Afgelopen week had ik vakantie van school en heb ik heerlijk gerelaxed. Lekker creatief bezig geweest, in de tuin gewerkt en in de zon gezeten.
Gisteren was mijn moeder hier en zij had het idee dat ze een dagje op vakantie was, zo heerlijk zonnig was het.
Vanmorgen is Johan weer naar het ziekenhuis gegaan (6e chemokuur) en als hij woensdag thuiskomt, zitten we al op de helft en gaan we terugtellen.

9.4.07

09-04-2007

Vandaag is het 29 jaar geleden dat onze zoon is geboren. Wat vliegt de tijd!
Dus Kjeld:

3.4.07

03-04-2007

Hoera,hoera,hoera!
Vandaag is Johan 57 jaar geworden. We vieren het dit jaar wel niet, want hij ligt in het ziekenhuis voor zijn vijfde kuur. Alles gaat nog steeds goed. Morgenochtend komt hij weer thuis. Zondagmorgen kwamen mijn 2 nichtjes met hun kinderen even op de koffie en die kleintjes vinden het prachtig om met Brown te spelen. Heb enkele leuke foto’s die ik hier zal plaatsen.

Nudra aan het spelen met Brown in de tuin.

Ook Zurab vond het prachtig.

De komende tien dagen heb ik vakantie van school, dus ik hoop op wat mooi weer.
Tot gauw, groetjes, Henny

1.4.07

Goedemorgen op deze zonnige zondag! Deze week is weer voorbijgevlogen met werken en vergaderen. Gisteren zijn wij (twee vriendinnen, m’n moeder en ik) naar een demonstratie countrydag voor 50 plussers geweest en dat was erg gezellig. Hieronder een foto van ons.




Best goed dat mijn moeder op haar tweeëntachtigste nog volop meedanst.
Aanstaande dinsdag wordt mijn mannetje 57 jaar, helaas is hij dan weer in het ziekenhuis voor zijn vijfde chemokuur (schiet al lekker op), dus schiet zijn verjaardag er dit jaar bij in. Gisteravond zijn Marga en Gijs geweest om afscheid te nemen voor ze a.s. donderdag naar Kreta vertrekken om daar van hun pensioen te genieten. Ik wens ze daar een hele fijne tijd.
De komende week moet ik nog werken en daarna heb ik een weekje vakantie. Ik hoop dat dit mooie weer dan aanhoudt. Tot zover mijn nieuws.