Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Het is een blog waar ik het wel en wee in mijn directe omgeving beschrijf.
Het is dan ook vooral bedoeld voor familie en vrienden.
Wel staan er aan de rechterkant links naar mijn kaartenblog en PSP blog.


28.9.07

28-09-2007

Alles gaat hier nog zo zijn gangetje. Met Johan gaat het goed, hij draait weer normaal zijn eigen ploeg, alleen met de nachtdienst draait hij een aangepaste dienst, maar dit gaat hij binnenkort ook weer zelf doen. Hij is tussendoor nog aan het klussen bij Kjeld en Maaike.
Nu staat het weekend weer voor de deur en ik hoop dat het weer wat lekkerder weer wordt, dat herfstige gedoe hoeft van mij nog niet. Vorige week zondag wel de voortuin onder handen genomen en aan de achtertuin moet ook nog het nodige gebeuren. Zondag was het nog zo heerlijk dat we lekker buiten konden zitten. Mama was natuurlijk bij me en die heeft heel enthousiast het onkruid tussen de stenen weggehaald, dat scheelt alvast een stuk.
Hieronder ook nog een foto van Kaja met haar nieuwste aanwinst. Een spiksplinter nieuw autootje, waar ze erg mee in de wolken is.

Tot zover de laatste nieuwtjes.

19.9.07

19-09-2007

Het is weer een hele drukte nu de scholen weer zijn begonnen. Ik ben weer volop in de running en de vakantie lijkt alweer ver weg, maar ik heb een leuke klas met 24 kinderen en alles loopt weer lekker.
Tussendoor nog wezen helpen bij Kjeld en Maaike en hun huisje ziet er al erg mooi uit.
Vorige week was Marga nog een weekje onverwachts in Nederland en hebben we natuurlijk weer even bijgekletst. Ze hebben het nog steeds naar hun zin op Kreta.Verder nieuws heb ik niet echt, dus...tot gauw.

2.9.07

02-09-2007

De hoogste tijd voor een berichtje. De vakantie zit er alweer zo'n twee weken op en het normale leven is weer begonnen. Wat gaat dat toch snel! Van de week is Johan naar het ziekenhuis geweest voor de eerste na-controle en alles was prima! De oncoloog was meer dan tevreden en wat de vermoeidheid en de tinteling in zijn vingers betreft, dat kan nog wel anderhalf jaar aanhouden, maar dat hoort erbij. Daar kunnen we mee leven. Vanaf nu krijgt hij voorlopig elke drie maanden een na-controle en geregelde darmonderzoeken en ook nog scans. Ze moeten hem maar goed in de gaten houden.
Deze week alweer druk in de weer geweest, Donderdag natuurlijk weer bij mama geweest, het mensje was blij dat ik weer terug was, Vrijdagochtend zijn we op school begonnen met de teamvergadering en maandag gaan we echt aan de slag. Ik begin al met 24 kinderen in de klas, best veel als je bedenkt dat er in de loop van het jaar nog de nodige kinderen bijkomen, maar ik heb er wel weer zin in.
Vrijdagmiddag en avond heb ik Kjeld en Maaike geholpen in hun nieuwe appartementje, een hele verbetering vergeleken met het armzalige studentenhuis waar ze acht jaar hebben gezeten.
Gisteren in de vooravond naar een receptie geweest van een collega die 60 werd en met pensioen gaat. Straks halen we mama weer op om deze zondag hier door te brengen, dus jullie zien, mijn dagen zijn weer zeer gevuld.