Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Het is een blog waar ik het wel en wee in mijn directe omgeving beschrijf.
Het is dan ook vooral bedoeld voor familie en vrienden.
Wel staan er aan de rechterkant links naar mijn kaartenblog en PSP blog.


25.11.07

25-11-2007

Weinig logjes geplaatst de laatste tijd, maar heb het dan ook erg druk. Op school met Sint en Kerst voorbereidingen. Voor thuis met het maken van surprises en gedichten en dan nog alle inkopen doen. Maar het is wel een heel gezellige tijd. Marga is een avondje wezen bijkletsen, erg gezellig en ook zijn we een middag naar de stad geweest om inkopen te doen.Verder ben ik nog steeds niet klaar met mijn kerstkaarten, dus blijft het nog even druk. Verder is alles prima hier.

9.11.07

09-11-2007

De gebeurtenissen hier zijn de afgelopen weken niet zo stormachtig geweest als het weer op het ogenblik. Hoewel de storm hier echt wel meevalt, zal aan de kust wel wat heftiger zijn. Eigenlijk gaat alles hier heel normaal en rustig. Vorige week donderdag zijn Johan en ik met mama naar het ziekenhuis geweest voor een staaroperatie. Ze was er zooo zenuwachtig voor, maar uiteindelijk is het toch wel meegevallen allemaal. Gisteren is ze voor nacontrole geweest en ze zag met dat oog weer voor 80% en dat was voor de operatie maar 30 %. Dat is dus een hele verbetering. Ze moet nu op 10 januari weer voor haar andere oog.
Naast het gewone werk ben ik lekker bezig met het maken van kaarten (voor je het weet is het weer kerst) en ook hebben we weer lootjes getrokken voor de sint, dus daar zal ook iets voor geknutseld moeten worden. Volgende week komen Marga en Gijs weer voor een paar weken naar Nederland, dus dat is gezellig, weer even bijpraten met mijn zussie. Dit was weer even het laatste nieuws.