Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Het is een blog waar ik het wel en wee in mijn directe omgeving beschrijf.
Het is dan ook vooral bedoeld voor familie en vrienden.
Wel staan er aan de rechterkant links naar mijn kaartenblog en PSP blog.


30.12.07

30-12-2007

De drukte is weer voorbij! De kerstdagen waren gezellig. Eerste kerstdag waren Johan en ik samen en hebben we het ontspannen en rustig gehad. Dat beviel uitstekend ! De tweede kerstdag waren de kinderen er en hebben we "kolonisten" gespeeld en 's avonds gegourmet. Gezellig, lekker en gemakkelijk. Geen uren in de keuken staan om ingewikkelde recepten in elkaar te zetten.
Gisteren hadden we dan mijn verjaardag en hebben we de hele dag door aanloop gehad, dat begon 's morgens om elf uur en liep door tot 's avonds. Ik was dus echt wel jarig!
Nu heb ik nog een lekker weekje vrij zonder al te veel "verplichtingen". Natuurlijk ga ik morgen wel oliebollen bakken, want dat hoort er nu eenmaal bij. De eerste warme bollen zijn het lekkerst, mmm....en de extra pondjes die er deze maand bij zijn gekomen, nou die werken we er in het nieuwe jaar wel weer af !

20.12.07

20-12-2007

Mijn kerstvakantie is begonnen ! Vanavond een kerstviering gehad op school, waar wij als team een kerstspel hebben opgevoerd.Het was geslaagd! Hierna hebben alle groepen de viering in de eigen klas afgesloten met een broodmaaltijd en kerstliedjes. Nu kan de vakantie beginnen.We blijven gezellig thuis, zonder al te veel verplichtingen.
Ik wil hierbij alle familie, vrienden en kennissen hele fijne dagen wensen en een goed en vooral gezond 2008 !

12.12.07

12-12-2007

De tijd vliegt, alweer 12 december! Alles gaat goed hier. Johan is vorige week naar het ziekenhuis geweest en de oncoloog was meer dan tevreden, alles zag er prima uit, geen afwijkingen. Hij heeft weliswaar nog geen scan en geen darmonderzoek gehad, dat krijgt hij in februari en maart, maar tot zover zijn we weer even gerust. Deze week hebben we de kerstboom neergezet en het huis "aangekleed" in kerstsfeer. Lekker veel lichtjes en kaarsen en andere frutsels, gezellig!

3.12.07

03-12-2007

Weer even een berichtje hier.Alles is prima hier, maar wel erg druk.Natuurlijk zijn de kinderen op school extra druk in deze tijd, maar het is ook wel erg gezellig.Morgen komt de Goedheiligman op school, dus ze zijn erg opgewonden.Daarna komt de drukte naar kerst toe, maar dan zijn de kinderen meestal wat rustiger.Wij (het team) zijn wel al druk aan het oefenen voor het kerstspel, want zoveel tijd is het niet meer naar de kerst. Woensdag moet Johan weer naar het ziekenhuis voor zijn eerste grote controle na de operatie en chemo, dus dat is best een beetje spannend, al weet Johan niet of ze ook meteen een scan doen. We wachten maar af, gelukkig voelt hij zich goed.
Wij hebben het afgelopen weekend met de kinderen en mama al sinterklaasavond gevierd met surprises en het was weer erg leuk.
Hierboven een kleine impressie van de surpriseavond!