Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Het is een blog waar ik het wel en wee in mijn directe omgeving beschrijf.
Het is dan ook vooral bedoeld voor familie en vrienden.
Wel staan er aan de rechterkant links naar mijn kaartenblog en PSP blog.


18.1.09

18-01-2009

Vorige week zaterdag mocht Johan inderdaad weer naar huis. Hij moest afgelopen donderdag nog even terug voor een darmonderzoek, ze wilden dat even goed bekijken. Maar alles zag er goed uit, gelukkig.
Nu moet hij deze week nog een keer naar het ziekenhuis voor een gesprek (vermoedelijk n.a.v. het kweekje dat is gemaakt van de inhoud van het abces).
Verder moet hij 3 februari voor zijn jaarlijkse controlescan i.v.m. de kanker. Gelukkig bekijken ze hem grondig. Nu maar weer afwachten en gewoon verder gaan!

9.1.09

09-01-2009

We zijn weer een paar dagen verder, dus even een update hier. Johan is er weer stukken beter aan toe, hij heeft weer praatjes en voelt zich beter. De drain heeft alle zooi uit het abces gehaald en er is een grote kans dat hij morgen weer naar huis mag. We zullen dat vanmiddag wel horen. Dan is het alleen wachten op het resultaat van het laboratorium onderzoek. We hopen uiteraard dat daar niets geks uitkomt.

6.1.09

06-01-2009

Dat "gewone gangetje" zal even moeten wachten, want Johan is vanmiddag weer in het ziekenhuis opgenomen. Hij was al een paar dagen niet lekker, kon niet slapen, was uitgeput, had hoofdpijn, een griepje dachten we. Maar het werd niet beter! Vanmorgen de huisarts gebeld, die meteen kwam. De standaard onderzoeken leverden niets op, maar ze wilde hem wel voor onderzoek naar het ziekenhuis sturen. Daar waren we van 13.00 uur tot 18.30 en hij kreeg allerlei onderzoeken die niets opleverden, dus toen ook een scan. Bleek hij een groot abces in zijn buik te hebben dat ze helemaal hebben leeggehaald, hij heeft nu een drain en moet blijven. Er is een kweek naar het lab gestuurd om te kijken waar het vandaan kwam. Nu is het dus afwachten, de uitslag kan 4/5 dagen duren.

1.1.09

01-01-2009

In de eerste plaats wens ik iedereen een heel goed, gezellig, gelukkig en vooral gezond nieuw jaar toe!!!
De grote drukte is weer achter de rug en we kunnen weer aan het gewone leven wennen. Het was een drukke maar gezellige maand!De kerstdagen hebben we doorgebracht in Euro Disneyland in Parijs, samen met Kjeld en Maaike. Het was koud, maar helder, zonnig weer en we hebben weer geweldig genoten (het was de derde keer dat we er waren). Het was wel extra druk met de kerstdagen, maar het was ook wel een heel gezellige sfeer, leuk om een keer mee te maken. Maar een volgende keer kiezen we toch weer voor wat warmer weer.Verder heb ik afgelopen maandag mijn 60e verjaardag gevierd! Niets extra’s aan gedaan hoor, een gewone verjaardag!Gisteravond hebben we hier thuis met Marga en Gijs oud en nieuw gevierd. Dat was gezellig! Het is wel weer fijn dat alles nu weer allemaal zijn gewone gangetje gaat.