Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Het is een blog waar ik het wel en wee in mijn directe omgeving beschrijf.
Het is dan ook vooral bedoeld voor familie en vrienden.
Wel staan er aan de rechterkant links naar mijn kaartenblog en PSP blog.


20.2.09

20-02-2009

Mijn weekje vakantie van school zit er alweer bijna op. Lekker ontspannend was het. Weinig plannen, lekker veel relaxen. Heb een aantal kaarten zitten maken,psp creaties gemaakt en heb de foto’s van het familie weekend in albums gestopt en zo nog wat weinig inspannende zaken.
Ik zet onder "fotoalbums" de link naar mijn album. Ik heb helaas de helft van de foto’s weggedaan, want ik bleek mijn toestel niet goed te hebben ingesteld (gebruikte hem voor het eerst) en er waren veel bewogen foto’s bij. Gelukkig had neef Rick ook heel veel foto’s gemaakt, maar hij wil niet dat ik de link hier bij mijn fotoalbums plaats, dus zullen jullie het met mijn foto’s moeten doen.

7.2.09

07-02-2009

Alle onderzoeken zijn inmiddels achter de rug en alles is weer prima in orde. Ze hebben niet kunnen achterhalen waar dat abces precies vandaan kwam, maar dat het een op zichzelfstaand iets was, was duidelijk en ook dat het niets met zijn operatie had te maken.
Ook de oncoloog was zeer tevreden alles zag er goed uit op de scan en zijn bloedwaardes waren beter dan ooit tevoren. we kunnen dus weer met een gerust gevoel verder.
We hebben inmiddels ook een familieweekend gehad met 29 man en dat was weer heel gezellig. We waren in Beekbergen in 4- en 6 persoons bungalows en één groot familiehuis waar we de meeste tijd met elkaar waren. Veel spelletjes gespeeld, maar ook diverse gezamelijke activiteiten zoals een familiequiz (wie ben ik?), een muziekquiz en een stamppottenwedstrijd en gebowld. Kortom: geslaagd!
HIER alvast een foto impressie.