Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Het is een blog waar ik het wel en wee in mijn directe omgeving beschrijf.
Het is dan ook vooral bedoeld voor familie en vrienden.
Wel staan er aan de rechterkant links naar mijn kaartenblog en PSP blog.


28.4.10

28-04-2010

Hoe staat het er hier voor? Nou eigenlijk prima! Johan is nu een aantal weken thuis en heeft al heel wat klussen in orde gemaakt. Hij slaapt weer prima, dit was het laatste jaar wel anders en hij staat ‘s morgens ook op tijd weer op, zo tussen 8.00 uur en 8.30 uur.
Wel heeft hij zich opgegeven om allerlei vrijwilligerswerk te doen. Zo blijft hij toch onder de mensen en is nog nuttig bezig ook.
Voor mij zelf schiet het ook al aardig op, ik heb nu 17 dagen tulpvakantie en daarna is het nog een paar weken en dan ga ik ook met pre-pensioen. Ik heb er zeker zin in, maar besef dat het ook wel wennen zal zijn, ik ben al vanaf 1969 aan het werk! Gelukkig heb ik aan hobby’s geen gebrek.
Jullie horen weer van me!

9.4.10

09-04-2010

De tijd vliegt, deed hij dat altijd al ??? Johan is inmiddels twee weken gestopt met werken en begint daar langzaamaan aan te wennen. Hij staat redelijk op tijd op en is druk doende allerlei achterstallige klusjes op te knappen. Vorige week heeft hij de mooie ronde leeftijd van 60 jaar behaald!
Vandaag is Kjeld jarig (hij viert het morgen), ook alweer 32 jaar !! Ik vind het onbegrijpelijk hoe snel dat gaat.
Maar zo gaat het als je een actief leven leidt, ik denk dat de tijd minder snel gaat als je de hele dag achter de geraniums zit, maar dat ben ik niet van plan!