Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Het is een blog waar ik het wel en wee in mijn directe omgeving beschrijf.
Het is dan ook vooral bedoeld voor familie en vrienden.
Wel staan er aan de rechterkant links naar mijn kaartenblog en PSP blog.


19.11.10

Wintertijd

Ziezo, eerst maar eens een winterjas aangetrokken, het web-log zag er nog zo zomers uit en het is toch al half november. En ja, ik weet het, ik verwaarloos dit blog een beetje.
Dit komt omdat ik zoveel bezig ben met kaarten maken en mijn kaartenblog up to date houden.
Waar houden we ons zoal mee bezig hier sinds we met pre-pensioen zijn? Behalve het nodige vrijwilligerswerk (rolstoelbus,maaltijdbus,naschoolse opvang bus rijden, begeleiding ouderen bij activiteiten) is Johan vooral druk aan het opknappen in huis.
Zelf ben ik lekker aan het knutselen naast het nodige huishoudelijke werk. Ik verveel me werkelijk geen moment! Verder doe ik nog steeds aan countryline dansen.
In oktober zijn we twee weken naar Kreta geweest met Marga en Gijs en daar hebben we weer heerlijk genoten!
Mijn moeder is in oktober 86 jaar geworden en dat hebben we gevierd met een weekend weg.We hadden twee 6-persoons huisjes, waar we van vrijdag t/m zondag heen zijn geweest met mam en haar vier dochters en onze mannen. Lekker uit eten geweest en zaterdags naar Burgers Zoo, waar ook (bijna) alle kleinkinderen (12) en achterkleinkinderen (11 van de 13) van mam kwamen.Koffie met gebak en aan het eind van de middag met elkaar gegeten. Het jonge spul ging toen weer naar huis, terwijl wij naar de huisjes terug gingen. Het was een supergezellig weekend en we hebben mam’s verjaardag dus goed gevierd!