Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Het is een blog waar ik het wel en wee in mijn directe omgeving beschrijf.
Het is dan ook vooral bedoeld voor familie en vrienden.
Wel staan er aan de rechterkant links naar mijn kaartenblog en PSP blog.


17.8.12

Zomertijd !

Eindelijk ben ik hier weer na een pauze van 5 maanden.
Alles gaat hier eigenlijk prima.We genieten van onze vrije tijd. In april nog een midweekje in een huisje geweest met Marga en Gijs.In mei begonnen we ons al een beetje op de zomervakantie voor te bereiden.
Sinds mei wonen Kaja en Ron ook in Maarssen, ze hebben daar een leuk klein huisje gekocht. Natuurlijk moesten ze daar nog enorm veel aan opknappen, iets waar ze nog mee bezig zijn, maar het begint wel heel leuk te worden.
Begin juni is Johan voor zijn laatste scan en onderzoek geweest en alles was prima in orde, hij is genezen verklaard en hoeft niet meer terug te komen. Super goed nieuws dus!
Verder gaat het heel goed met Midas. Hij is in juli één jaar geworden en is al een heel wijs mannetje.Hij is in principe elke maandag bij ons, heel gezellig.
Verder hebben Johan en ik een heerlijke zomervakantie gehad. We zijn dit keer voor het eerst met de caravan in het voorseizoen (begin juni) vertrokken naar Spanje en Frankrijk. Dat is ons zo geweldig goed bevallen, het weer was prima, het was niet te druk bij alle bezienswaardigheden en de prijzen scheelden enorm vergeleken met het hoogseizoen.Kortom een succes.Nu heb ik in totaal zo'n 1200 foto's van de vakantie, dus een beetje teveel om hier te laten zien. Ik zal er enkele selecteren.


Rocamadour in de Dordogne.


Roses in Spanje


Cadaques in Spanje


Eén van de leuke baaien bij Begur


Terug in Frankrijk in Maussane in de Provence.Hier werden allerlei "Camarque" optredens gehouden. Hier de Abrivado.


Kjeld, Maaike en Midas hadden in juli een cottage gehuurd in de Loirestreek en wij zorgden dat we daar ook in de buurt stonden tegen die tijd.Opa en Midas waren weer blij elkaar te zien!


Ziezo, Midas is klaar om te zwemmen!


Lekkerrrr hoor!



Zwemmen maakt hongerig, dus een yoghurtje gaat er dan wel in.