Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Het is een blog waar ik het wel en wee in mijn directe omgeving beschrijf.
Het is dan ook vooral bedoeld voor familie en vrienden.
Wel staan er aan de rechterkant links naar mijn kaartenblog en PSP blog.


4.9.13

Bruiloft Kaja en Ron

Afgelopen zaterdag is onze dochter getrouwd!
Het was een heel spektakel en een een prachtige bruiloft. Het weer zat boven verwachting mee en de sfeer was uitstekend.
Kaja werd bij ons thuis opgehaald door Ron op de motor en daarbij was er nog een hele stoet motoren.
Het is de buurt in elk geval niet ontgaan.
Ze was best nerveus, maar dat was snel over.
Met de hele stoet reden we naar de plaats van de ceremonie en het feest.
Na de ceremonie was er champagne en gingen er een aantal grote BBQ's aan. Er was soep en salades en aan het eind ijstaart. Hierna was er koffie met taart en om half 9 begon de band te spelen, heerlijke muziek,waar ook lekker op gedanst kon worden.
Het terrein leent zich ook uitstekend voor een groot gezelschap (schat dat er 's avonds zo'n 180 man waren).Zowel binnen als buiten (bij kampvuren) zijn leuke zithoekjes.
Denk dat iedereen enorm heeft genoten en het bruidspaar zeker ook ! Wij en zij kunnen op een schitterende dag terugkijken.







Er staat een klein fotoalbum aan de rechterkant.

Weekje Weg !

We waren nog maar goed en wel terug van de zomervakantie of Marga, Ida en ik konden weer een weekje weg, nu samen met mama.
Mam was niet ingeloot voor de Zonnebloem en vond dat vreselijk jammer, dus beloofden wij haar een weekje mee te nemen. Gelukkig was het prachtig weer.
We hebben erg ons best gedaan om het haar naar de zin te maken en ik hoop maar dat dat is gelukt, al was het haar wel duidelijk dat het toch geen "Zonnebloemreis" was.
Ze had niet echt zin in uitstapjes, al zijn we wel evengoed naar het Oude Ambachten en speelgoedmuseum geweest.
Naar de markt geweest, gewinkeld (in winkels komt ze ook al nooit meer)en spelletjes gedaan die zij leuk vond :rummycup, bingo, jeux des boules en ook nog gemidgetgolfd en geknutseld.
Een klein album staat weer onder fotoalbums aan de rechterkant.

Terug van weggeweest !

Tjonge, jonge, het is wel een hele tijd geleden dat ik hier wat heb geschreven! Het loopt inmiddels alweer tegen het eind van de zomer aan, al is het nog steeds lekker weer. Wij hebben er een heerlijke vakantie op zitten van ruim twee maanden. We hebben met de caravan in Spanje en Frankrijk doorgebracht. Al die tijd prachtig weer gehad en enorm genoten. Voor wie het leuk vindt om te kijken, staat er aan de rechterkant onder "Fotoalbums" een kleine selectie.